Hoe het verder gaat vanaf 08 juni

Scholen

Vanaf maandag 8 juni gaan alle scholen weer volledig open, met inachtneming van de RIVM voorschriften. Het is fijn dat leerkrachten/onderwijsassistenten en leerlingen de laatste weken van het schooljaar met z’n allen kunnen afronden.

Ook vanaf 8 juni zal het nog anders gaan dan het ‘normale’ wat we voor 16 maart gewend waren. De volledige opening van de scholen vraagt de nodige creativiteit, aanpassingen en zorgvuldigheid. Door de overheid is een protocol opgesteld, waar we ons aan zullen houden.

De directeur van de school waar uw kind/kinderen naar toe gaan houdt u op de hoogte van meer school-specifieke informatie.

Stafbureau

De medewerkers van het stafbureau blijven, in ieder geval tot de zomervakantie, zoveel mogelijk thuis werken zoals de richtlijnen op dit moment nog aangeven.

Voor contact met één van onze medewerkers willen we u vriendelijk vragen, indien mogelijk, te mailen. Wat per mail kan doen we per mail. Als telefonisch contact gewenst is kunt u uw gegevens doorgeven in de mail met een terugbelverzoek. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Voor algemene vragen kunt u mailen met info@stichtingbaasis.nl.

Wij willen u bij voorbaat hartelijk danken voor uw begrip.

Directeuren van de scholen en medewerkers van het stafbureau van Stichting Baasis.