Stichting openbaar onderwijs

VACATURES

Vacature beleidsmedewerker

Onderwijs en Kwaliteit

(0,6 – 0,8 fte)

 

Wij zoeken een beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit met de professionele en persoonlijke kenmerken en ervaring, zoals in de profielschets omschreven.


Ben jij dit?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij zien in jou graag een stevige gesprekspartner die in een veranderende organisatie zijn/haar weg weet te bewandelen. Denkkracht combineer je met een ‘can do’ mentaliteit. Humor is een sterk verbindende factor op het stafbureau. Uiteraard vinden wij het belangrijk als jij ook je steentje hieraan bij draagt.

 

Voor meer informatie lees hier de Profielschets

 

 

 

Vacature Flexpool

Vijftien schoolbesturen uit de provincie Groningen en Drenthe zijn per 1 augustus 2015 gestart met een gezamenlijke Flexpool, ondergebracht in het Regionaal Transitie Centrum Groningen (RTC). [1]

Voor de inrichting van de Flexpool

 zoeken wij 

Leerkrachten 

(min. 0,4 fte benoemingsomvang)

 

 

Ben jij op zoek naar een baan in het primair onderwijs in de regio Eelde, Vries, Zuidlaren, Haren en omstreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als pooler kan je worden ingezet op alle scholen waar vaste leerkrachten tijdelijk vervangen moeten worden, bijvoorbeeld wegens ziekte, zwangerschapsverlof, etc.

 

Het geeft jou de mogelijkheid om met één sollicitatie een heel groot deel van de scholen in de regio te leren kennen en zo te weten te komen waar jij het beste op jouw plek bent. Lees verder

 

[1] Zie www.rtcgroningen.nl